Results 1 to 5 of 5

Thread: YouTube Problems

  1. #1

    Default YouTube Problems

    I have a problem with uploading videos to YouTube... Hopefully someone who uploads videos frequently knows what I'm talking about.

    I open a video and it starts uploading and the progress bar goes up but then when it gets to the end of the progress bar and "0:00 remaining" it just stays there and never says it successfully upload or saved, it just keeps saying "settings (etc.) will be saved when video is finished uploading". I open another tab in Firefox and go to the "my videos" section (while keeping the other tab still open) and it says "video processing, please wait" and after about an hour of ocassionally refreshing the tab/page and it telling me it's "uploaded, still proccesing" it finally says "failed, upload aborted" even though the page with the progress bar STILL says 0:00 and it's still working. I have this problem mostly with HD videos. Mostly SD videos will usually save succesfully, but on the right-hand side it says "error" even though it uploaded succesfully and had the green box and everything... I'm hoping this all makes sense If someone needs screenshots to know what I'm actually talking about just let me know and I will upload them when I get home from work.

    Thank you in advance!
    Last edited by CourtneyB; 11-20-2009 at 11:26 AM.

  2. #2
    Unreachable DegeneresDerossi2007's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    My Location is some were nice and far way
    Posts
    6,241
    Blog Entries
    1

    Default

    it worked for me
    Ellen DeGeneres is one of a kind Portia is one of a kind

  3. #3
    Moderator jlilest's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    North Carolina, USA
    Posts
    19,680

    Default

    I have the problem of it reporting an error, which seems to be pretty common at the moment.

    The settings save and the video seems fine though.

    You might want to try the old upload option without the progress bar.

    That might behave better for the moment.
    James

    Is it just me or do you hear the sound of tweets too? What about facing a book?

  4. #4

    Default

    Thank you for the advice and help Katrina and James! Much appreciated!

    I looked up my problem in the YouTube help forums and some say they think it may be a bug in the new version of Flash Player and others suggest it's anti-virus software... Whatever it is - YouTube better fix this problem and quick lol

    Look at all the people and posts with the same problem as me!
    http://help.youtube.com/support/yout...s+more%3Aforum

  5. #5
    Ellen-VIP suki's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    UK & Australia
    Posts
    3,019

    Default

    I had the same problem as James yesterday when I was uploading the new promos for BOT. It got to the end of the upload then it said there was an error, but when I went to 'My Videos' both had uploaded fine. So I don't know what's going on, maybe it's a problem with the error detecting software they have and it's reporting errors when there aren't any?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •