Page 16 of 16 FirstFirst ... 6141516
Results 151 to 160 of 160

Thread: Website load time

  1. #151
    Moderator jlilest's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    North Carolina, USA
    Posts
    19,680

    Default

    I can go to the underlying main page at http://ellen.4thdimension.info/ and that works fine.

    Maybe there is a problem between here and the website server.
    James

    Is it just me or do you hear the sound of tweets too? What about facing a book?

  2. #152
    Moderator jlilest's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    North Carolina, USA
    Posts
    19,680

    Default

    Is anyone else have problems with a slow load time for the forum?

    Whatever happened, it seems to have been temporary.
    Last edited by jlilest; 02-02-2010 at 07:57 PM.
    James

    Is it just me or do you hear the sound of tweets too? What about facing a book?

  3. #153

  4. #154
    Moderator jlilest's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    North Carolina, USA
    Posts
    19,680

    Default

    It was bad for a while in terms of editing and creating posts.

    It seems back to normal now for me.
    James

    Is it just me or do you hear the sound of tweets too? What about facing a book?

  5. #155
    Member OZ__'s Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    DOWN UNDER ☆Fossicing 4 GOLD☆ ♫ OZSTRALIA ♫
    Posts
    99

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by jlilest View Post
    It was bad for a while in terms of editing and creating posts.

    It seems back to normal now for me.
    Really fast here James in Australia.
    It was running slower
    ☆ ♫ ツNov 2009 TweeTed by TheEllenShow
    Who wants firmer breasts? ♫☆
    sәʎ soooooo000˙әɔuɐp ˙ႡƃnɐႨ


  6. #156
    Administrator vizitor's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Ludwigshafen am Rhein, Germany
    Posts
    1,286
    Blog Entries
    2

    Default

    Quote Originally Posted by jlilest View Post
    Is anyone else have problems with a slow load time for the forum?

    Whatever happened, it seems to have been temporary.
    No problems here in Germany. I think it's again a DNS problem .
    Greetings... Vizitor -> Webmaster -> Ellen-DeGeneres.com

  7. #157
    Ellen-VIP suki's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    UK & Australia
    Posts
    3,019

    Default

    Is anyone else having slow loading times with the forum today?

  8. #158
    Moderator jlilest's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    North Carolina, USA
    Posts
    19,680

    Default

    It seems OK here today.
    James

    Is it just me or do you hear the sound of tweets too? What about facing a book?

  9. #159
    Unreachable misskitty's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Long Island, New York
    Posts
    8,925

    Default

    Quote Originally Posted by suki View Post
    Is anyone else having slow loading times with the forum today?
    yea it seem ok here,it is not slow

    "It hit me... you are out of rum. If you are quiet it will come." E.D.

  10. #160
    Ellen-VIP suki's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    UK & Australia
    Posts
    3,019

    Default

    I think it must have just been me LOL!

    It's fine today, but I found it really, really slow last night

Page 16 of 16 FirstFirst ... 6141516

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •